Ingrediënten
3 kopjes kleingesneden gekookt kippenvlees
½ kopje olie
1½ kopje in stukjes gesneden kastanjes
1½ kopje bamboespruiten
3 kopjes selderie
2 kopje s fijngesneden chinese kool (of lof)
¾ kop je fijngesneden champignons
1 kleingesneden grote paprika
2 teentjes knoflook
l eetlepel suiker
3 kopjes bouillon
3 eetlepels maïzena
¼ kopje ketjap
Zout
Versgemalen peper
Mihoen
¾ kopje geroosterde amandelen

Bereidingswijze
De groente met knoflook, suiker, zout en peper enige minuten in de olie onder goed roeren smoren. Bouillon toevoegen, aan de kook brengen, vlam op spaarbrander, de deksel op de pan leggen en 10 minuten laten trekken. Maïzena, ketjap en 4 eetlepels water door elkaar roeren en bij de groente gieten. Kippenvlees toevoegen en nog 5 minuten laten koken. Garneren met de amandelen. Serveren met miehoen.