Ingredi├źnten: (voor 20 stuks)
250 gram bladerdeeg
3 of meer uitgeperste tenen knoflook
1/2 dl. melk
1 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel Parmezaanse kaas
zout, cayennepeper
oventemperatuur 220 C, stand 5

Bereiding:
Rol het bladerdeeg uit op een met meel bestrooid aanrecht tot een rechthoek, zo dun als maar kan.Roer de knoflook door de melk; bestrijk het deeg met de helft ervan.Meng de paprika met de Parmezaanse kaas en kruid het met wat zout en cayennepeper. Besprenkel de helft ervan over de helft van het deeg. Sla de andere helft van het deeg terug en rol het weer uit, zo dun als U maar kunt. Bestrijk het deeg nu met de rest van de melk en het Parmezaanse mengsel. Sla opnieuw het deeg op elkaar en rol het uit tot een rechthoek van 1/2 cm. dik. Bestrijk het deeg met melk en snij het nu in stengels van 1 cm. breed en 15 cm. lang.

Leg de stengels op 2 cm. afstand van elkaar op een ingevette bakplaat en bak ze 7 tot 10 minuten of tot ze goed gerezen en mooi goudbruin zijn.
Dien de stengels warm op, opgestapeld als een blokhutje. Heerlijk als borrelhapje.