Voor 6 personen.

Benodigdheden:

3 el. Olijfolie
1,5 kg lamsfilet, in stukjes van 5 cm.
1 grote gesnipperde ui
30 ongepelde knoflooktenen
1 laurierblaadje
1 tl. Paprikapoeder
1,2 dl droge sherry
120 gr. Gedopte tuinbonen
2 el fijngehakte peterselie
zout en gemalen zwarte peper

Bereiding:
Verhit 2 el olie in een vleespan. Bak het vlees in gedeelten goed bruin aan alle kanten en schep elke portie uit de pan zodra deze klaar is. Voeg de rest van de olie toe en bak de uien in ca. 5 min. zacht.

Doe het vlees weer in de pan, samen met de knoflook, laurierblaadje, paprikapoeder en sherry. Breng alles aan de kook, dek de pan af en laat alles 1½- 2 uur zachtjes stoven.

Voeg de tuinbonen toe, breng met zout en peper op smaak en laat alles nog 10 min koken.
Roer de peterselie er vlak voor het serveren door.