Ingrediënten
2 grote varkenshaasjes
10 teentjes knoflook (in stukjes gesneden)
2 el rozemarijn
2 tl zwarte peper
2 el olijfolie
zout naar smaak

1/3 kopje winterpeen
1/2 kopje knol selderij
1/2 kopje aardappels
1/2 kopje sjalotjes
1/3 kopje cantharellen
1 el olijfolie
2 el tijm
2.5 dl jus of sterke bouillon
zout en peper naar smaak

Bereiding
Marineer de varkenshaas minstens 4 uur in de olijfolie, rozemarijn, peper, olie en zout.
Bak de groenten, behalve de cantharellen, in wat olie. Voeg de tijm toe en op smaak brengen met zout en witte peper. Voeg de jus/bouillon toe, kook de groenten tot ze gaar zijn.
Grill de varkenshaas tot medium, laten rusten voor 5 minuten. Snijden en serveren op de groenten.